Zásady zpracování osobních údajů

1. Obecná ustanovení

1.1. Postup zpracování osobních údajů (dále jen „Zásady“) určuje postup zpracování a ochrany IP Smagina M.K. (dále jen „Provozovatel“) a jeho přidružené informace o fyzických osobách (dále jen „Uživatelé“), které mohou být získány Provozovatelem, když Uživatel využívá služby poskytované prostřednictvím webové stránky cs.woman365pro.com a jejích subdomén * .cs.woman365pro.com (dále jen Web).

1.2. Cílem této politiky je ochrana práv a svobod člověka a občana při zpracování jeho osobních údajů, včetně ochrany práv na soukromí, osobní a rodinná tajemství.

1.3. Tato politika je vypracována v souladu s federálním zákonem ze dne 27. července 2006 č. 152-ФЗ „O osobních údajích“ (dále jen „federální zákon„ o osobních údajích “).

1.4. Zásady se vztahují na všechna osobní data Uživatelů zpracovaná Provozovatelem s využitím automatizačních nástrojů a bez použití těchto nástrojů, obdržená před i po schválení této Zásady.

1.5. Zásady obsahují informace podléhající zveřejnění v souladu s Částí 1 Čl. 14 Federální zákon „o osobních údajích“.

1.6. Zásada je zveřejněna na webových stránkách Provozovatele na adrese: https://cs.woman365pro.com/politika-obrabotki-personalnyh-dannyh, je veřejně přístupným dokumentem a je vyžadována k přezkoumání osobami předávajícími osobní údaje Provozovateli prostřednictvím Webu.

2. Pojmy a definice

Osobní údaje - jakékoli informace týkající se přímo nebo nepřímo určeného nebo určeného jednotlivce (předmět osobních údajů).

Informace - informace (zprávy, data) bez ohledu na formu jejich prezentace.

Provozovatel osobních údajů (provozovatel) - státní orgán, obecní úřad, právnická nebo fyzická osoba, samostatně nebo společně s jinými osobami, organizující a (nebo) zpracovávající osobní údaje, jakož i určení účelu zpracování osobních údajů, složení zpracovávaných osobních údajů, jednání (operace) spáchané s osobními údaji.

Zpracování osobních údajů - jakákoli akce (operace) nebo soubor akcí (operací) prováděné pomocí automatizačních nástrojů nebo bez jejich použití s ​​osobními údaji, včetně shromažďování, zaznamenávání, systematizace, akumulace, ukládání, vyjasňování (aktualizace, úpravy), vyhledávání, použití, přenos (distribuce, poskytování, přístup), depersonalizace, blokování, vymazání, zničení osobních údajů.

Automatizované zpracování osobních údajů - zpracování osobních údajů pomocí výpočetní techniky.

Poskytování osobních údajů - akce zaměřené na zpřístupnění osobních údajů konkrétní osobě nebo určitému okruhu osob.

Distribuce osobních údajů - akce zaměřené na zpřístupnění osobních údajů do neurčitého okruhu osob.

Přeshraniční přenos osobních údajů je přenos osobních údajů na území cizího státu orgánu zahraniční vlády, zahraniční osobě nebo zahraniční právnické osobě.

Blokování osobních údajů - dočasné ukončení zpracování osobních údajů (pokud není zpracování nezbytné k vyjasnění osobních údajů).

Zničení osobních údajů - akce, jejichž následkem je nemožné obnovit obsah osobních údajů v informačním systému osobních údajů a (nebo), v důsledku čehož jsou zničeni nositelé osobních údajů.

Anonymizace osobních údajů - akce, které znemožňují použití dodatečných informací k určení vlastnictví osobních údajů ke konkrétnímu subjektu osobních údajů.

Informační systém osobních údajů - soubor osobních údajů obsažených v databázích a zajišťující jejich zpracování informačních technologií a technických prostředků.

3. Účel shromažďování osobních údajů

3.1. Provozovatel v souladu s požadavky stávajících právních předpisů Ruské federace určuje účely zpracování osobních údajů, složení osobních údajů, které mají být zpracovávány, činnosti (operace) prováděné s osobními údaji, organizuje a zpracovává osobní údaje a také organizuje a chrání zpracované osobní údaje.

3.2. Informace o Provozovateli:

Plné jméno: cs.woman365pro.com

3.3. Provozovatel zpracovává osobní údaje za účelem dodržení zákonů Ruské federace, mimo jiné včetně těchto účelů:

3.3.1. identifikace uživatele;

3.3.2. zasílání uživatelských oznámení a informací týkajících se používání webu, poskytování služeb, jakož i zpracování uživatelských požadavků a aplikací;

3.3.3. informování o nových produktech, speciálních akcích a nabídkách;

3.3.4. pořádání soutěží;

3.3.5. vytvoření uživatelských autorizačních nástrojů, které používá pro přístup k uzavřeným segmentům webu;

3.3.6. Poskytování zpětné vazby s uživateli stránek Provozovatele, včetně získávání názorů, dotazů od uživatelů informací na webových stránkách a informačních produktech Provozovatele, jakož i zasílání odpovědí na ně;

3.3.7. pro jiné právní účely.

4. Právní důvody pro zpracování osobních údajů

4.1. Vztahy zvažované v této dohodě týkající se shromažďování, uchovávání, zpracování, distribuce a ochrany uživatelských informací jsou upraveny v souladu s platnými právními předpisy Ruské federace. Uplatňování norem cizího práva na ně je možné pouze v případech stanovených právními předpisy Ruské federace a s mezinárodními dohodami platnými pro Ruskou federaci.

5. Zásady, postup a podmínky zpracování osobních údajů

5.1. Provozovatel při své činnosti zajišťuje dodržování zásad zpracování osobních údajů uvedených v čl. 5 spolkového zákona ze dne 27. července 2006 č. 152-FZ „O osobních údajích“, včetně:

5.1.1. zákonnost a spravedlivost účelů a metod zpracování osobních údajů;

5.1.2. soulad účelů zpracování osobních údajů s cíli, které byly dříve stanoveny a deklarovány při shromažďování osobních údajů, jakož i pravomoci společnosti;

5.1.3. soulad objemu a povahy zpracovávaných osobních údajů, metod zpracování osobních údajů s účely jejich zpracování;

5.1.4. spolehlivost osobních údajů, jejich dostatečnost pro účely zpracování, nepřípustnost zpracování osobních údajů nadměrná ve vztahu k účelům stanoveným při shromažďování osobních údajů;

5.1.5. nepřípustnost slučování databází obsahujících osobní údaje vytvořené pro neslučitelné účely;

5.1.6. uchovávání osobních údajů by mělo být prováděno ve formě, která umožňuje určit předmět osobních údajů, a to pouze za účelem jejich zpracování, pokud není doba uchovávání osobních údajů stanovena federálním zákonem, dohoda, jejímž příjemcem nebo příjemcem je strana, podle níž je předmětem osobních údajů;

5.1.7. zničení při dosažení cílů zpracování osobních údajů nebo v případě ztráty potřeby je dosáhnout, pokud federální zákon nestanoví jinak.

5.2. Provozovatel zpracovává osobní údaje na právním a spravedlivém základě pro výkon funkcí, pravomocí a povinností stanovených zákonem, pro výkon práv a oprávněných zájmů Provozovatele, zaměstnanců Provozovatele a třetích osob.

5.3.Provozovatel zpracovává osobní údaje Uživatelů s jejich souhlasem, poskytnuté Uživateli a / nebo jejich zákonnými zástupci, prováděním konkrétních akcí na Webu Provozovatele, mimo jiné včetně zadání objednávky, registrace na osobním účtu, přihlášení k odběru novinek, v souladu s těmito Zásadami .

5.4. Provozovatel zpracovává osobní údaje automatizovaným a neautomatizovaným způsobem, s využitím výpočetní techniky a bez použití takových nástrojů.

5.5. Provozovatel může zpracovat následující osobní údaje zákazníků:

5.5.1. Příjmení, jméno, patronymic;

5.5.2. Adresa

5.5.3. Kontaktní telefonní číslo;

5.5.4. E-mailová adresa

5.5.5. IP adresa

5.6. Akce ke zpracování osobních údajů zahrnují shromažďování, zaznamenávání, systematizaci, akumulaci, ukládání, vyjasňování (aktualizace, změna), extrakci, použití, přenos (distribuce, poskytování, přístup), depersonalizaci, blokování, vymazání a zničení.

5.7. Provozovatel neověřuje přesnost osobních údajů poskytnutých uživateli. Provozovatel předpokládá, že uživatel poskytuje osobní údaje v jeho zájmu, aniž by měl v úmyslu porušit práva a oprávněné zájmy třetích osob a provozovatele nebo způsobit jim ztráty.

5.8. Provozovatel a další osoby, které získaly přístup k osobním údajům, jsou povinny nesdělit třetím stranám a nerozšiřovat osobní údaje bez souhlasu subjektu osobních údajů, pokud federální zákon Ruské federace nestanoví jinak.

5.9. Provozovatel zpracovává osobní údaje Uživatelů déle, než vyžaduje účel zpracování osobních údajů, pokud požadavky právních předpisů Ruské federace nestanoví jinak.

5.10. Zničení osobních údajů provozovatelem se provádí způsobem a za podmínek stanovených federálním zákonem ze dne 27. července 2006 č. 152-FZ „O osobních údajích“.

5.11. Obsah a objem zpracovaných osobních údajů jsou v souladu se stanovenými cíli zpracování. Zpracované osobní údaje nejsou nadbytečné ve vztahu k uvedeným účelům zpracování.

6. Informace o zajištění bezpečnosti osobních údajů

6.1. Při zpracování osobních údajů provozovatel přijímá nezbytná zákonná, organizační a technická opatření nebo zajišťuje jejich přijetí za účelem ochrany osobních údajů před protiprávním nebo náhodným přístupem k nim, zničením, změnou, blokováním, kopírováním, poskytováním, distribucí osobních údajů a před dalšími nezákonnými kroky v týkající se osobních údajů.

6.2. Opatření k zajištění bezpečnosti osobních údajů během jejich zpracování, uplatňovaná provozovatelem, jsou plánována a prováděna tak, aby byla zajištěna shoda s požadavky stanovenými v článku 19 spolkového zákona-152 „o osobních údajích“.

6.3. V souladu s čl. 18 odst. 1 FZ-152 stanoví provozovatel nezávisle složení a seznam opatření nezbytných a dostatečných k zajištění souladu s právními požadavky. Provozovatel zejména přijal tato opatření:

6.3.1. Byly zavedeny místní akty o zpracování osobních údajů, jakož i místní akty stanovující postupy zaměřené na prevenci a odhalování porušení stanovených postupů pro zpracování osobních údajů a na odstranění následků takového porušení;

6.3.2. jsou uplatňována zákonná, organizační a technická opatření k zajištění bezpečnosti osobních údajů v souladu s článkem 19 spolkového zákona-152;

6.3.3. vnitřní kontrola je prováděna v souladu se zpracováním osobních údajů FZ-152 a regulačními právními akty přijatými v souladu s tím, požadavky na ochranu osobních údajů, zásadou provozovatele týkající se zpracování osobních údajů, místními akty provozovatele;

6.3.4. posuzuje škody, které mohou být způsobeny subjektům osobních údajů v případě porušení federálního zákona-152, poměru stanovené škody a opatření přijatých provozovatelem k zajištění plnění povinností stanovených federálním zákonem-152;

6.3.5.zaměstnanci Provozovatele, kteří přímo zpracovávají osobní údaje, jsou obeznámeni s ustanoveními právních předpisů Ruské federace o osobních údajích, včetně požadavků na ochranu osobních údajů, dokumentů, které určují politiku Provozovatele týkající se zpracování osobních údajů, místních zákonů o zpracování osobních údajů;

6.3.6. Kromě požadavků 152--„O osobních údajích“ provádí Provozovatel soubor opatření zaměřených na ochranu informací o zákaznících, zaměstnancích a dodavatelích.

7. Práva subjektů osobních údajů

7.1. Subjekt osobních údajů má právo:

7.1.1. přijímat osobní údaje týkající se tohoto subjektu a informace týkající se jejich zpracování;

7.1.2. objasnit, zablokovat nebo zničit jeho osobní údaje v případě, že jsou neúplné, zastaralé, nepřesné, nezákonně získané nebo nejsou-li ke stanovenému účelu zpracování nezbytné;

7.1.3. odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů zasláním příslušné žádosti Provozovateli poštou nebo osobním kontaktem;

7.1.4. chránit svá práva a legitimní zájmy;

7.2. Subjekty osobních údajů mají při výkonu svých práv a oprávněných zájmů právo kontaktovat Provozovatele nebo zaslat žádost osobně nebo s pomocí zástupce. Žádost musí obsahovat informace uvedené v části 3 článku 14 Federální zákon „o osobních údajích“.

7.3. Pokud se subjekt osobních údajů domnívá, že Provozovatel zpracovává své osobní údaje v rozporu s požadavky spolkového zákona nebo jiným způsobem porušuje jeho práva a svobody, má subjekt osobních údajů právo odvolat se proti jednáním nebo nečinnosti Provozovatele kontaktováním autorizovaného subjektu za účelem ochrany práv subjektů osobních údajů nebo u soudu.

7.4. Práva a povinnosti Provozovatele jsou stanoveny platnými právními předpisy a dohodami Provozovatele.

7.5. Návrhy a připomínky ke změně Zásady je třeba zaslat na adresu chinateampro2015@gmail.com. Zásady jsou aktualizovány podle potřeby.

Krása

Móda

Dieta